2016. április 5., kedd

Ünnepi Bobbi Brown smink

Beköszöntött az adventi időszak, már csak néhány hét és itt a Karácsony. Az utcákon ünnepi fények, a lakásban narancs és mézeskalács illat, az ajándék és a vásárlási listádon pedig egyre több pipa van. A nagy sürgés-forgás közepette gondoltál már arra, hogy milyen lesz az ünnepi sminked? Nem? Ne ess kétségbe, ha kiment a fejedből, hiszen a parfümériákban már kapható Bobbi Brown Caviar & Oyster sminkkollekciója. Miután kipróbáltad, biztos lehetsz benne, hogy nem kell tovább keresgélned! Így miután kész a karácsonyfa, az ünnepi kacsa a sütőben, az összes ajándék becsomagolva, percek alatt gyönyörű sminket varázsolhatsz magadnak és nem marad más dolgod, mint élvezni a meghitt pillanatokat!
Bobbi Brown Caviar & Oyter paletta
Erős füstös vagy esetleg visszafogottan nőies sminket álmodtál magadnak az ünnepekre? A Bobbi Brown Caviar & Oyter sminkkollekciójának köszönhetően most bármelyik ötletedet megvalósíthatod. Gyönygyházas ezüst, csillogó pink és markáns fekete árnyalat illetve különböző textúrák ötvözete egy palettán. A tökéletesen megtervezett dobozka nyolc különböző árnyalatban kapható, így biztosan megtalálod a legideálisabbat az ünnepi ruhádhoz. 

Bobbi Brown Shimmer körömlakk
Az ünnepi csillogásból a körmök sem maradhatnak ki! Ha különlegesen csillogó árnyalatra és  igazi luxus érzésre vágysz, akkor a Bobbi Brown Shimmer körömlakkot Neked találták ki! Ezt az egyedi árnyalatot úgy tervezték meg, hogy a Caviar & Oyster kollekció bármelyik árnyalatával tökéletesen kiegészítik egymást. 

Bobbi Brown Dual-Ended szempillaspirál
Szuperszexi pillákra vágysz?  Bobbi Brown újraértelmezte a szempillaspirál fogalmát és megalkotta Neked ezt a kettősvégű szempillaspirált, mellyel extra hosszú, glamour pillákat varázsolhatsz magadnak. Célszerű még az ünnepek előtt beszerezned egyet, hogy még hatásosabb legyen a pillarebegtetés! 

Bobbi Brown Caviar & Oyster szájfénykollekció
A karácsonyi vacsorákra felesleges rúzst használnod, hiszen nagy része úgyis pár perc alatt elmaszatolódik, emiatt pedig csak kényelmetlenül éreznéd magad. A tökéletes sminkhez azonban az ajkakról sem szabad megfeledkezni. A Bobbi Brown Caviar & Oyster sminkkollekciójában három különböző szájfény található, úgyhogy egészen biztos, hogy megtalálod azt, amelyik a legjobban illik hozzád. 

Bobbi Brown Lip Gloss szájfény – ha csak egy leheletnyi csillogást szeretnél
Bobbi Brown Brightening Lip Gloss szájfény – ha érzéki, buja ajkakra vágysz
Bobbi Brown High Shimmer Lip Gloss – Magasan csillogó szájfény, ragacsos érzés nélkül

A Bobbi Brown Caviar & Oyster kollekció már kapható a parfümériákban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése