2016. április 6., szerda

Kulcsszavak a szerelemhez + teszt

Annyira szereted a párodat, és nagyon, de nagyon sokáig (örökké?) szeretnél vele maradni! Megoldható! Csak nehogy elvesd a sulykot, mert a pasi hamar fulladozni kezd görcsös erőfeszítéseid nyomása alatt.


Vigyázz, a feladat nem könnyű, dolgodat sok minden nehezíti. Az ellenszerek az igaz szerelem kulcsszavai, ha úgy tetszik, varázsszavai. Ismerd meg ezeket, és bűvöld el szerelmedet.


Szeress – gyakran, de ügyesen


Úgy érzed, szerelmetek örökké tart. Minden csodálatos, imádjátok egymást. Csak ne ismételgesd neki félpercenként, hogy mennyire odavagy érte, ne fojtsd meg ragaszkodásoddal. De ne hagyd elaludni az érzelmeket sem. A szerelem tüzét folyamatosan táplálni kell. Amikor nem is számít rá, vegyél párodnak apró ajándékokat, de ne úgy add át, hogy azt érezze: most aztán neki is kell valamit vennie! Kapjon tőled sok szép szerelmes üzenetet, sőt, akár verset is írhatsz hozzá, van írói vénád. Szerezz neki örömet e-mailben, sms-ben, vagy kabátja zsebében hagyott kis üzenetekkel.


Ölelj – forrón, hosszan


Csodálatos érzés annak a karjaiban lenni, akit szeretsz. Csak ne kutyafuttában történjenek az ölések, akkor, ha valahová sietni kell. Ha csupán gyors akciókra jut idő, bizony, elmúlik a kedvesség, gyengédség. Akkor minden rutinná válik! Állj! Egy héten legalább kétszer úgy szervezzétek életeteket, hogy együtt lehessetek, csak ti ketten, ráérősen, barátok, barátnők nélkül. Örüljetek egymásnak és csak egymásra figyeljetek!


Beszélj - őszintén, nyugodtan


Mindig mondd ki, ha nem tetszik valami; és ezt követeld meg kedvesedtől is. Jobb tisztázni, ha valami nyomja a szívedet, mint elhallgatni és szenvedni. Ha észreveszed rajta, hogy valami kikívánkozik belőle, de egy hang sem jön ki a száján, finoman kérdezz rá, mi a baja. Üljetek le nyugodtan, és beszéljétek át a gondokat. Őszintén és mindent megmagyarázva. A probléma gyökerét meglelni nem mindig felemelő, de az már fél siker, ha egyáltalán beszélni képesek vagytok róla.


Élj - színesen, jókedvűen


Lángolsz még? Töltsd ki a tesztet!

A megszokás szót azonnal töröld a szótáratokból! Hiszen a rutin megöl mindent, még az érzelmeket is. Persze a munka és a családi élet egyhangúsága mellett igen nehéz mindig új, érdekes dolgokat kitalálni, de hát ez benne a szép. Mármint a küzdés, és az eredmény feletti öröm érzése. Próbáljátok színesebbé tenni az együttléteket: üljetek be egy kávéra egy hangulatos kis kávézóba, vacsorázzatok olykor egy hangulatos kisvendéglőben, egyszer-egyszer nézzetek meg egy romantikus filmet. Koncert, séta, görkorizás, sport, közös vásárlások, bulik a barátokkal – a sor tetszés szerint folytatható. Csak egy kicsit törni kell a fejeteket.


 

Hódíts - szépen, okosan


Légy mindig jó megjelenésű, friss, ápolt. Emlékezz csak: kapcsolatotok elején megőrült érted, amikor a legjobb formádban látott - szép voltál, ápolt és jól öltözött! Ne add alább sohasem. Jóllehet nem kell mindig a legelegánsabb ruhádban tündökölni, ám mindig úgy nézz ki, hogy a pasi büszke lehessen rád a haverjai előtt! Jól teszed, ha olykor megleped szerelmedet egy új frizurával vagy egy szokatlan sminkkel, öltözködési stílussal; és az sem árt, ha eszed és szellemes megjegyzéseid miatt még jobban beléd habarodik.


Varázsolj - vonzóan, vidáman


Állandóan légy kész a varázslatra. Hiszen a pasit napról napra el kell bűvölnöd. Legyél mindig vonzó, kívánatos és jókedvű (ha rosszkedved van, akkor rá is átragad). Magyarán olyan légy, hogy csak téged akarjon látni, csak rád várjon, és meg se forduljon a fejében, hogy más nőkre nézzen! A divatjamúlt ruháidat ajándékozd el vagy dobd ki! Neked frissen, üdén kell tündökölnöd – hiszen szerelmes vagy, és ez megszépít!

 
Amit soha nem szabad

Elveszteni, elüldözni könnyű egy férfit. Megtartani, érzelmeit magas hőfokon, izzón tartani viszont nagyon nehéz. Azt már tudod, mit kell tenned, hogy szeressen. Most felsoroljuk, mit ne csinálj, hogy ne meneküljön hetedhét határon túl. 

Ne bohóckodj!Még viccből se játszd el a „szolgálatban lévő" utcalányt!
Ne kacérkodj mással!Ha puszta szórakozásból udvaroltatsz magadnak mással, feleslegesen teszed féltékennyé. Lehet, hogy hiúságodat legyezni fogja, hogy féltékeny rád, de a vége könnyen az lehet, hogy lelép.
Ne változz!
Olyannak szeretett meg, amilyen vagy. Maradjon meg a saját egyéniséged, akaratod, ízlésed. Ne akarj senkit utánozni!
Ne hisztizz!
Ha a megbeszélt esti program helyett inkább a barátaival akar együtt lenni, ne őrjöngj. Semmiképpen se kezdj éktelen hisztibe, inkább beszéljétek meg a dolgot. Biztos oka van rá, hogy kivételesen a barátaival szeretné tölteni az estét. Ez persze nem jelenti azt, hogy tűrnöd kell a folytonos kimaradozást, de egyszer-egyszer adj neki néhány szabad órát.
Ne színészkedj!
Ha szuper nőnek akarsz látszani, az visszatetsző lehet. A pasik ezt nagyon utálják! 
Ne féltékenykedj!
Felejtsd el a jeleneteket, mindent meg lehet beszélni normális körülmények között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése