2016. április 5., kedd

Bobbi Brown - Brighten, Sparkle & Glow kollekció

Már csak néhány hét van hátra a hosszú télből. Egyre később sötétedik, a nap már egyre többször próbálja felmelegíteni és megszépíteni a hétvégéket. Addig azonban, amíg a télnek hivatalosan is búcsút lehet inteni, itt van Bobbi Brown 2013. tavaszi kollekciója, a Bobbi Brown Brighten, Sparkle & Glow termékcsalád, mellyel ragyogó, élénk és igazán tavaszias sminket varázsolhatsz magadnak! A tavasz a megújulásról szól, ne habozz és próbáld ki te is! Bobbi Brown garantáltan nem fog csalódást okozni!

Bobbi Brown 2013 tavaszi kollekcióját a megújulás inspirálta. Tedd félre a mindennapi gondokat, bajokat, nehézségeket és összpontosíts egy kicsit magadra. A rendrakás, lomtalanítás, tavaszi nagytakarítás mellett ne feledkezz meg a lelked és a szépséged ápolásáról, illetve a sminkkészleted megújításáról sem!

Extra Soothing Balzsam – A száraz arcbőr megmentője
A Bobbi Brown Extra Soothing Balzsam hidratálja és ápolja a hosszú tél alatt megviselt és kiszáradt bőrödet, melynek most igazán nagy szüksége van a gondos ápolásra. Ez a különleges sűrű koncentrátum egzotikus növények kivonatával ápolja bőrödnek azt a részét, melynek egy kis extra hidratálásra van szüksége. Ha pedig a sminkednek szeretnél egy kis egészséges ragyogást kölcsönözni, az orcáidra is felvihetsz egy leheletnyit ebből a csodakencéből.

Tinted Eye Brightener – Korrektor a szem alatti karikák eltüntetésére
A Bobbi Brown Tinted Eye Brightener egy különleges textúrájú korrektor, mellyel ellenállhatatlan és ragyogó tekintetet varázsolhatsz magadnak. Tökéletes fedést biztosít, hogy tekinteted üde és friss legyen akkor is, ha kevésbe sikerült kipihenned magad. Tíz különböző árnyalatban kapható, így egészen biztos, hogy te is megtalálod majd a számodra legmegfelelőbbet!

Brightening Finishing Powder - Ragyogj, akár a napsugár
Az áttetsző, pillekönnyű textúrájú púder segítségével orcád gyönyörű, gyöngyházcsillogású, sminked pedig tündöklő és természetesen ragyogó hatást fog kelteni. A pasztell árnyalatok, az innovatív formula rögtön felfrissíti megjelenésed, vigyél fel belőle az orcádra, a homlokodra, az orrodra és az álladra is.
Így, ha reggel még szürke, ködös is lenne az idő, te biztosan tündökölni fogsz, akár a szikrázó tavaszi napsugár

Sparkle Eye Shadow – Csillogó szemhéjárnyaló, nem csak tavasztündéreknek
A közkedvelt Sparkle Eye szemhéjárnyaló kollekció most újra előkerült, sőt új árnyalatokkal is gazdagodott. Semmi sem dobja fel jobban a sminked, mint egy pici csillámpor. A különleges színek mellett a Bobbi Brown Sparkle szemhéjárnyaló másik nagy előnye, hogy egyedülálló textúrája következtében reggeltől estig megmarad, nem maszatolódik el, nem kell kínosan ügyelned arra, hogy mikor igazítsd újra sminkedet.

High Shimmer Szájfény – Az ajkak se maradjanak ki a csillogásból
Ha igazán káprázatos ajkakat szeretnél, akkor a Bobbi Brown High Shimmer szájfényt neked találták ki! Fényvisszatükröző hatása, speciális formulája és a gyöngyházcsillogás együttes hatásaként sminked igazán lélegzetelállító lesz. A szépség mellett Bobbi Brown szakemberei az ápolásról sem feledkeztek meg, a C- és az E-vitamin gondoskodik ajkaid kondicionálásáról és védelméről. Használhatod önmagában, ha természetes megjelenést szeretnél elérni, vagy rúzs felett extra fényként, ha éppen egy kis feltűnésre vágysz.
Bobbi Brown - Brighten, Sparkle & Glow kollekciója már kapható a kiemelt parfümériákban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése