2016. április 5., kedd

Bobbi Brown-Smink, ami a reggeli kávétól az esti koktélig fennmarad

Egész nap rohansz egyik helyről a másikra? Nincs időd reggel órákig szöszmötölni a sminkeléssel vagy a reggeli kávé és az esti buli között újrasminkelni? A nap minden pillanatában tökéletes megjelenésre vágysz? Akkor Neked találták ki Bobbi Brown Long Lasting Make-up kollekcióját! Vigyázat, függőséget okozhat…!

Intenzív, hosszan tartó szempillaspirál - Mert bármikor szükséged lehet egy pillarebegtetésre…


Szempillaspirál, ami 16 órán keresztül tart?  Igen!  A Bobbi Brown hosszantartó szempillaspirállal egész nap dús, hosszú pilláid lesznek.  Nem kell attól tartanod, hogy a nap folyamán elkenődik, lepotyog, összegyűlik a szemfesték a szemed alatt.  A speciális ecsetkialakításnak köszönhetően pedig minden egyes szempillád részesülhet a Bobbi-élményben.  És ami a legjobb az egészben? Nincs szükség sminklemosóra, egyszerűen, meleg vízzel el lehet távolítani!
Fekete színben kapható
6200 Ft

Long-wear -Hosszan tartó szemceruza


Ismerős a helyzet, amikor a reggeli a kávé és a felöltözés között a tükörből egy indián-lány köszön vissza, mert úgy elkenődött a szemceruzád? Örökre búcsút mondhatsz azoknak a szemceruzáknak, amelyekkel mindenhova kerül festék a szemed körül, kivéve a megfelelő helyre nem! A szem kihúzása nem egy egyszerű feladat ezért olyan eszközre van szükséged, amivel precízen, könnyen és gyorsan tudod ezt a műveletet a reggeli rohanásban elvégezni. A Bobbi Brown szemceruzák pont ilyenek, ráadásul 12 órán keresztül biztosítják számodra a csábos tekintetet. Hat különböző telt színű árnyalatban kaphatóak:
Jet
Mahogany
Smoke
Hunter
Black Navy
Black Plum
6700 Ft

Long-wear cream eyeshadow-Krémes szemhéjfesték

Nem kell megijedni, ha még nem használtál krémes textúrájú szemfestéket. Alkalmazása egyszerű, akár az ujjbegyeddel is felviheted szemhéjadra. 12 órán keresztül hibátlan lesz a megjelenésed, mindenféle elkenődés vagy szemfesték-begyűrődés nélkül még az esti, munka utáni borozgatás közben is. A tavaszi-nyári sminktrendeknek megfelelően az öt bársonyos árnyalat könnyed, friss tekintetet kölcsönöz Neked. 
Velvet Plum
Cool Lilac
Black Violet
Smokey Topaz
Berry Noir
6400 Ft

A legközelebbi Douglas parfümériában be is szerezheted ezeket az újdonságokat, ha Te is vágysz egy kis Bobbi-élményre…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése