2016. április 5., kedd

Természetes fedés 12 órán keresztül!

Túl zsíros és csillog tőle az arcod? Túl száraz és kiszárítja bőröd? Nem fed teljesen és nem eléggé tartós? Bobbi Brown és csapata most megalkotta a megoldást az alapozókkal kapcsolatos minden problémára! Bobbi Brown long wear finish alapozó, sminkelj Te is biztos alapokon!
Megfelelő alapozót választani nagyon nehéz, szinte az egyik legnehezebb feladat a tökéletes smink elkészítésének lépései közül. Ha nem megfelelő színű, tónusú, textúrájú terméket használsz, könnyen érhetsz el maszk-szerű, természetellenes hatást. 





Miben más, mint a többi?
Láthatatlan – Az egyedi formulának köszönhetően, senki nem fogja észrevenni, hogy használtál alapozót. Elfed minden nem kívánt bőrproblémát, mégsem gyűlik össze az apróbb ráncokban és maszk-szerű hatást sem kelt. A Bobbi Brown long wear even finish alapozó az eddigi legtermészetesebb alapozó, amivel valaha is találkozhattál az üzletek polcain. Selymes és lehelet könnyű, rugalmas és illeszkedik minden bőrtípushoz.
Hosszan tart – A különleges formuláknak köszönhetően a legújabb Bobbi Brown alapozó 12 órán keresztül garantálja a maximális fedést. Ezentúl nem szükséges az egész napos neszeszer-túlélőcsomagodban az alapozót is magaddal vinned. Ne aggódj, a reggeli tökéletes arcbőr az esti randiig is megmarad!
Hidratál – Ha jártál már úgy, hogy egy alapozó neked is kiszárította az arcbőröd, akkor tudod, hogy a hidratálás elengedhetetlen a mindennapos arcápolás során. Ha pedig ezt egy mozdulattal a sminkeléskor megkapja bőröd, azzal időt és energiát is megspórolhatsz. A Shea vajnak és a glicerinnek köszönhetően már a reggeli készülődés során is maximális gondoskodásban lesz részed. Így már semmi sem tarthat vissza, hogy egész nap a legjobb formádat nyújthasd!
Megvéd – Napjainkban rengeteg megpróbáltatásnak van kitéve a bőröd. Az ősz beköszöntével sem szabad megfeledkezned az ápolásról és a védelemről. Az antioxidánsok, a vitaminok (C- és E-vitamin) és SPF 15 (Sun Protection Factor, UVA/UVB sugárzás ellen) faktorszámú védelem garantálja a legmegfelelőbb védőréteget a káros hatásokkal szemben.
Vidd fel a számodra legkényelmesebb módon, ecsettel, szivaccsal vagy akár a kezeddel és élvezd a 12 órán át tartó tökéletességet!
Ősztől kapható a Douglas parfümériák kínálatában! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése