2016. április 5., kedd

Férfiaknak tervezve - Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Korrektor

Az erősebbik nem körében egyre népszerűbbek a különböző kozmetikumok, szépségápolási termékek, sőt adott esetben még a smink használata is. Sokan azonban még mindig nem, vagy csak nehezen találják fel magukat a drogériák kínálata előtt állva. Könnyítsd meg kedvesed helyzetét és ajándékozd meg a kifejezetten az ő számára kifejlesztett Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot korrektorral.  

A káros környezeti hatások, az UVA/UVB sugárzás, a rendszeres borotválkozás mind-mind hozzásegítik az arcbőrt a hiperpigmentáció kialakulásához. Ezt a Clinique szakemberei is felismerték és összegyűjtötték azokat a hatóanyagokat, amelyek regeneráló és megelőző hatással vannak a sötét foltok kialakulására. Így került többek között hyaluron sav, búzacsíra kivonat, árpa kivonat, uborka kivonat, koffein az üvegcsébe, és készült el a Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot korrektor. Az innovatív technológiának köszönhetően megnyugtatja a mindennapos borotválkozás okozta bőrirritációt, csökkenti a benőtt szőrszálak számát, enyhíti a sötét foltokat, erősíti a bőr nedvességmegőrző képességét.
A klinikailag tesztelt regeneráló hatóanyagok eredménye nyolc hét után figyelhető meg reggeli és esti használat után. A simább, puhább, feszesebb arcbőr viszont azonnal tapintható. A hűsítő és nyugtató hatás következtében a reggeli borotválkozás ezentúl nem a „szükséges rossz”-ként lesz emlegetve (és remélhetőleg a vakáció sem fog a férfiak szótárában egyet jelenteni a borotva kukába helyezésével).

Minden bőrszínhez és bőrtípushoz alkalmazható.
Ajánlott fogyasztói ár: 13.900 HUF
A Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Korrektor már kapható a szaküzletekben és a kiemelt drogériákban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése