2016. április 5., kedd

Merész őszi smink az Estee Laudertől

Valósítsd meg legmerészebb sminkes álmaidat az Estee Lauder legújabb őszi, limitált kiadású sminkkollekciójával!
Mindig is szerettél volna valami újat, valami merészet kipróbálni, de nem volt bátorságod a feltűnő sminkekhez? Az Estee Laudertől megszokott elegancia és az underground stílus ötvözete jellemzi leginkább a 2012-es Pure Color sminkcsaládot. 




Elegancia reggel, Glam Rock este
Belül Glam Rock csillagnak érzed magad, de napközben meg kell felelned az elvárt irodai megjelenésnek? Akkor próbáld ki Te is a limitált kiadású sminkpalettát, mely öt különböző árnyalatot tartalmaz, amit kétféleképpen alkalmazhatsz! Visszafogott eleganciát érhetsz el, ha szárazon viszed fel a szemhéjpúdert. Ha azonban feltűnő, fémes hatású sminket szeretnél elérni, akkor vizes ecsettel vidd fel a színeket. Merj erőteljes árnyalatokat használni, hogy feldobd a szürke hétköznapokat!
Violet Pure Color Five Color EyeShadow Palette Violet Underground
Javasolt fogyasztói ár: 14.300 HUF
Hogyan varázsolj a nappali, visszafogott sminkből szexi dívát? A Pure Color Quick-Thick tus segítségével melynek hegye speciálisan lett kialakítva. Pillanatok alatt precíz tusvonalat húzhatsz vele, még akkor is, ha nem vagy gyakorlott sminkes.
Pure Color Quick-Thick EyeLiner Punker Black
Javasolt fogyasztói ár: 8.200 HUF
Természetesen az igazán drámai pillantáshoz a sminkelési folyamat utolsó lépéseként elengedhetetlen a szempillaspirál használata. Nappalra elég, ha a szempillagöndörítő után egy réteg festéket viszel fel. A punkos megjelenéshez viszont bátran használj akár több réteget is, melyhez most az Estee Lauder kétféle szempillaspirált is kínál.
Double Wear Volume Mascara Black
Javasolt fogyasztói ár: 8.200 HUF
Sumptuous Extreme Mascara Extreme Black
Javasolt fogyasztói ár: 9.900 HUF


Drámai rúzsok, feltűnő ajkak az éjszaka démonainak
A mélyvörös és az ibolya árnyalatú rúzsokat viselve biztos lehetsz benne, hogy minden tekintet rád fog szegeződni. Ne feledd, hogy ezek a merész színek csak az ápolt ajkakon mutatnak elbűvölően. Ősszel különösen oda kell figyelni az arcápolásra http://www.bertalanviktoriasmink.hu/ujdonsagok/121-oszi-arc-es-hajapolas.html melyből az ajkak sem maradhatnak ki. Válaszd az erőteljes, magas pigment tartalmú rúzsokat vagy a csillogó, ajakdúsító hatású szájfényeket, a sminked garantált sikert fog aratni!
Pure Color Velvet Lipstick Black Cassis/ Violet Crush
Javasolt fogyasztói ár: 8.300 Ft
Pure Color Gloss Chaotic Currant/ Pure Color Gloss Rebellious Violet
Javasolt fogyasztói ár: 7.700 Ft


Black Iris körömlakk, hogy tökéletes legyen az összhang
Elegáns, ha visszafogott nappali sminkkel viseled, vad és szexi, ha Glam Rock hangulatú megjelenésre vágysz. Igen, ez a Black Iris körömlakk, amely az Estee Lauder Pure Color kollekcióját teszi teljessé.
Pure Color Nail Lacquer Black Iris
Ajánlott fogyasztói ár: 6.100 Ft




A Pure Color kollekció limitált kiadású, siess, nehogy lemaradj az évszak legtrendibb színeiről!
A kollekció októbertől kapható az Estee Lauder szaküzletekben! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése