2016. április 5., kedd

Búcsúzz el a szem alatti sötét karikáktól!

Mi köti össze a stresszt, a rossz vérkeringést, a kimerültséget és a vízhiányt? A szem alatti sötét karikák, melyek a nők 70-80 százalékának jelentenek mindennapos problémát, okoznak önbizalomhiányt vagy gátlásosságot. Rengeteg termék kapható ennek a kényes területnek a kezelésére, ám tényleges változás csak kevéstől remélhető. 15 évnyi kutatás eredményeként most megszületett a Clinique Even Better termékcsalád legújabb tagja, az Even Better Eyes Dark Circle korrektor a szem alatti bőrproblémák kezelésére. A klinikailag igazolt eredmények szerint 12 hét alatt 30 százalékkal képes elhalványítani az utálatos szem alatti karikákat.
Azonnali felfrissülést és maximális fedést biztosít!
Természetesen a szem alatti sötét karikákat semmilyen kozmetikum sem tudja egyik pillanatról a másikra véglegesen elhalványítani. A szabadalmi védelem alatt álló új technika azonban, melyet a Clinique szakemberei fejlesztettek ki, lehetővé teszi, hogy az optikai hatóanyagok segítségével a fény visszaverődjön az elfedett felületekről, így a kényes területek világosabbnak és tökéletesebbnek tűnnek. Ameddig pedig a sötét karikák valóban elhalványulnak, addig is üdének és fiatalosabbnak érezheted magad, hiszen a különlegesen kialakított applikátor azonnal felfrissíti a mikro-keringést és hűsíti a kimerült szemeket.


Mi az oka a sötét karikák kialakulásának?
Az örökletes hajlam, a túlhajszolt életmód mellett a „karikás szem” kialakulásához a melanin (a bőr színét adó anyag (pigment)) felgyülemlése a felelős.
Az ellenszer: C-vitamin és faeper
Az új csodaszer két fő hatóanyaga a C-vitamin és a faeper, melyek együttes hatása képes a szem alatti sötét karikákat eltűntetni, ezáltal pedig nők ezreinek adja vissza az önbizalmát és magabiztosságát. Nem elég elhalványítani a bőrhibákat, a megelőzésre és a védelemre is figyelmet kell fordítani! Az antioxidánsok (koffein, zöld tea kivonat) megóvják az érzékeny arcbőrt a mindennapos negatív környezeti hatásoktól. A kialakuláshoz vezető másik ok, a bőr vízmegkötő képességének a gyengülése. Ezt felismerve a hatóanyagok közé lanolin savat és koleszterint is rejtettek a szakemberek, melyek helyreállítják a bőr védőréteg funkcióját illetve nedvesség-megkötő hatását.




Javasolt fogyasztói ár: 12.600 HUF
Már kapható a Clinique szaküzletekben és a kiemelt parfümériákban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése