2016. április 5., kedd

5 divattrend, ami biztosan népszerű lesz 2016 tavaszán

Alig ocsúdtunk fel a leárazások okozta izgalomból, máris készülhetünk a tavaszra! A legnagyobb divatházak már tavaly bemutatták az új trendeket: íme, 5 stílus, ami biztosan hódítani fog az év első felében. 
Mutasd a vállad! 
2016-ban az új dekoltázs a váll lesz, de felejtsd el a klasszikus rémunalmascsőtopokat, pánt nélküli holmikat. A vállat szabadon hagyó ruhák lényege a kreativitás, az egyedi megoldások és az izgalmas szabás! 

Keira Knightley nagy kedvencei is hódítanak 2016-ban, arra azonban figyelj, hogy jóból is megárt a sok... Ezek a holmik erősítenek is, így inkább karcsú, madárcsontú, romantikus lányokhoz passzolnak igazán. 
Csíkok és kockák minden elképzelhető módon 
Az örök klasszikus tengerészstílussal sosem lősz mellé, ám idén az extrém színpárok, variációk kapják a főszerepet. A kockákról se feledkezz meg, és most ne csak az ingekre gondolj! 


Virágok és levelek 
Évek óta népszerűek a virágmintás holmik, 2016-ban pedig a levélmotívumok is főszerepet kapnak. Ha túl soknak érzel egy-egy ilyen holmit, válassz inkább ilyen mintájú kiegészítőket! 

Fehérnemű, nem csak éjszakára 
Szépséges selymek, áttetsző anyagok, de nem csak a hálószobában: idén bátran válassz pamuttopok helyett nőies darabokat, és kombináld őket zakóval, bakanccsal, laza holmikkal. Imádjuk a kontrasztokat! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése