2016. április 5., kedd

Clinique Age Defense BB Cream – Bőrfiatalítás és egyenletes bőrszín

Nálunk, nőknél mindennapos téma a ráncok elleni harc vagy az öregedéstől való félelem. Ha nem is az örök fiatalság elixírjét sikerült végre megtalálni, de a májustól kapható Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 forradalmasította a bőrfiatalítást, melyet most bárki megtapasztalhat. 


2in1, 3in1… számos előny EGY tubusba zárva
Egyre több káros sugárzás éri bőrünket, így egy bőrápoló terméknek a XXI. században az UVA és az UVB sugárzások ellen alapból védelmet kell nyújtania. A fényvédő tartalmának köszönhetően a Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 erősségű védelmet biztosít., így a pigmentfoltok megelőzéséhez is jó, de azok eltűntetése, elfedése sem jelent problémát. Színkorrigáló összetevői révén elfedi az apróbb bőrhibákat, így néhány mozdulattal egyenletes bőrszínt és ragyogóbb bőrfelületet érhetünk el. Ha mindez még nem lenne elég, a varázslatos készítménybe csempésztek koffeint a ráncok enyhítése érdekében, E-vitamint az antioxidánsok elleni védelemért, komplex hatóanyagokat a faggyútermelés szabályozására, a stresszhatások okozta bőrirritációk enyhítésére, az egész napos hidratáltságért. Összetett hatásainak köszönhetően a Clinique BB Cream segít megelőzni a bőröregedés idő előtti kialakulását.
Mostantól tehát nem kell minden egyes problémára külön csodaszert beszereznünk, hiszen a Clinique legújabb bőrápoló terméke a hidratálástól a káros hatások ellen való védelmen és a bőrfiatalításon keresztül a pigmentfoltok elfedéséig mindenre komplett megoldást kínál megoldást. Az új BB Cream-et használhatjuk önmagában, vagy akár sminkelés előtt, hiszen tökéletes alapot biztosít, így a smink sokkal tartósabb lesz.
Az idei nyár egyik legnépszerűbb termékét keresd májustól a Clinique szaküzletekben!
Javasolt fogyasztói ár: 6700 Ft (40 ml)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése