2016. április 5., kedd

Bobby brow by Bobbi Brown – 2012-es tavaszi szemöldök kollekció

Ahogy egy gyönyörű kép értékét is emeli egy gondosan kiválasztott keret, ugyanúgy fogja egy ápolt, igényesen formázott szemöldök is feldobni sminked. Bobbi Brown 2012-es szemöldök kollekciója segítségével könnyen és gyorsan tudod formálni rakoncátlan szemöldöködet. A leheletnyi színárnyalatnak köszönhetően pedig sminked természetes és friss lesz a tavaszi trendeknek megfelelően.
Innováció a szemöldökformázásban

Bobbi Brown megalkotta a szemöldökformázó zselét, amely a tökéletes megjelenés mellett a gyakran elhanyagolt szemöldöknek ápolást, kényeztetést is biztosít. Többek között tartalmaz B6 vitamint, különféle kondicionálókat és búza proteint is. A krémes-zselés állagú formula és a speciálisan kialakított kefe miatt egyszerűen lehet alkalmazni, az eredmény pedig hosszantartó, ragyogó tekintet. Öt árnyalatban kapható, így biztosan meg fogod találni a számodra legmegfelelőbb színt. 
Színtelen
Szőke
Aranybarna
Mahagóni
Sötét barna
5300 Ft

Szemöldökformázó szett

Ebben a szettben minden megtalálható, amire szükséged van ahhoz, hogy szemöldököd – általa pedig a megjelenésed- tökéletes legyen. Két féle színárnyalatban kapható, mindkettőben található egy sötétebb és egy világosabb krémes állagú szemöldökpor, melyet a továbbfejlesztett ecset segítségével pillanatok alatt fel tudsz vinni. Ahhoz, hogy természetes hatású maradjon sminked, csak a hézagokat töltsd fel, majd ezt satírozd el. A szett a szemöldökcsipesz mellett egy sima és egy nagyítós tükröt is tartalmaz, így bárhol a lehető legprecízebben tudod sminked megigazítani.
12 600 Ft
A tavasz újdonságait májustól megtalálhatod a Douglas parfümériákban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése