2016. április 5., kedd

Őszi arc és hajápolás

Nyár végi bőrápolás

Nyáron, amíg pihenünk a napon, addig a bőrünk és a hajunk komoly sokknak van kitéve. Az erős és hosszantartó napfény, valamint az UV sugárzás hatására ráncok, pigmentfoltok jelenhetnek meg az arcon, feltünőbbé válhat a bőr vízhiánya, illetve a napsugárzás hatására keletkező szabadgyökök pedig jelentősen felgyorsíthatják a bőr öregedését. A hajunk kiszárad, fakó és fénytelen lesz. Az alapos nyárvégi haj- és bőrápolásnál ne hagyd ki a következő lépéseket.
Arctisztítás:
A nyarat követő kezelések fontos eleme az intezív hidratálás, de mint mindent, ezt is először alapos arctisztítással kell kezdeni.



Sensibio H2O micella oldat:
A BIODERMA innovációja, a Sensibio H2O egyenletesen tisztítja a bőrt és távolítja el a sminket az arcról és a szemkörnyéki területekről. A micellák magukba zárják a szennyeződéseket, mindemellett megőrzik a bőr egyensúlyát. Nyugtató, aktív összetevői megelőzik a bőrirritációt, az uborkakivonatnak köszönhetően pedig nyugtatják a bőrt. Kitűnően tolerált a szemkörnyéki területeken is. Mindennapi használatra, lemosást nem igényel.
A termék patikákban kapható, ajánlott fogyasztói ára: 3690 Ft.









Arcradírozás:

A bőr a napsugárzás ellen hámmegvastagodással védekezik, ez az ápoló kozmetikumok felszívódását is gátolja, így a nyarat követően fontos, hogy ezt eltávolítsuk. A különböző hámlasztó anyagokkal végzett eljárások közül a normál bőrűeknek elegendő lehet a rendszeres otthon is elvégezhető bőrradírozás. Én az enzimes peelinget javaslom erre a célra, ugyanis ez biztos nem sérti fel a hámréteget. Ennek az a lényege, hogy 15 perc hatóidő után lemossuk és a bőrfelszín felfrissül. Ha lemosás előtt finoman, újbeggyel átdörzsölöd az arcod, akkor még hatékonyabb. Másoknak egy komolyabb, szakember által végzett kezelés szükséges
A nyáron szerzett vagy felerősödött pigment foltok kezelésére a mezoterápiás kezeléseket ajánlom, amelyek egész évben végezhetőek. Az orvosi lézeres, illetve egyéb szakemberek által végzett erőteljes peelingek azonban fényérzékennyé teszik a bőrt, így azokat csak késő ősztől érdemes igénybe venni.


Maszk:
A megtisztított bőrünket érdemes alaposan hidratálni, amit leghatékonyabban maszkokkal és szérumokkal tudunk elérni. A maszkok 10-30 perces hatóidővel bírnak. A lemosható maszkok a legjobbak, a lehúzható maszkokat nem ajánlom. A szérumok koncentráltabb hatóanyagtartalmúak, de nem helyettesítik a hidratálókrémet, azt mindenképpen kenjünk még föléjük. 

ÚJ-Sébium Bőrmegújító Maszk:

Sébium Bőrmegújító Maszk eltávolítja a szennyeződéseket és szabályozza a faggyútermelést. Azonnali mattító hatása kellemes, friss érzést biztosít. Az exkluzív, szabadalmaztatott Fluidactiv® komplex tartalmának köszönhetően szabályozza és stabilizálja a faggyú minőségét, segít megelőzni a pattanások megjelenését. Kaolin tartalmának tisztító bőrgyógyászati ​​hatása van, ami antibakteriális összetevőkkel kiegészítve mélyen tisztítja a bőr pórusait. A Sébium Bőrmegújító Maszk „ hámlasztó” hatása kellemes textúrával ötvözve elősegíti a szennyeződések eltávolítását, és tompítja a bőr csillogását. A bőr textúrája finomabb, az arcbőr matt és egyenletes lesz.
A termék patikákban kapható, ajánlott fogyasztói ára: 3820 Ft.






Hydrabio Szérum:
Hydrabio Szérum hidratáló koncentrátum érzékeny, vízhiányos bőrre. Intenzíven fokozza a bőr belső vízellátását, ezzel gátolva a további vízveszteséget. Hyaluronsav tartalmának köszönhetően nagyon erős hidratáló és bőrfeszesítő, fiatalító hatással rendelkezik. Kitűnő make-up alap.
A termék patikákban kapható, ajánlott fogyasztói ára: 5990 Ft (40ml)








Clinique Even Better Dark Spot Corrector
Klinikailag tesztelt szérum melyet kifejezetten a pigment foltok elhalványítására fejlesztettek ki. Minden bőrtípusra alkalmazható, egyedülálló, bőrgyógyászok által kifejlesztett hatóanyagainak köszönhetően - rendszeres használat esetén-, már 4 hét alatt látható változás tapasztalható, 12 hét elteltével pedig a bőrszín 53%-al is egyenletesebb lehet. Azért azonban, hogy az eredmény tartós legyen, télen sem szabad megfeledkezni a megfelelő fényvédőkrémek használatáról, hiszen a pigment foltok felerősödnek a napsugárzás hatására.
Ajánlott fogyasztói ár: 30ml. 13.900 HUF, 50 ml: 20.600 HUF
Kapható a Clinique szaküzletekben. 











La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask 
Otthoni luxus spa kényeztetés a kiszáradt, igénybevett arcbőrnek. Azonnali, intenzív hidratáló terápia, segít megerősíteni az arcbőr nedvességmegtartó képességét, természetes tápanyagainak köszönhetően pedig látványosan feszesebb és tónusosabb lesz az arcbőr illetve a dekoltázs. Hetente 2-3 alkalommal érdemes alkalmazni.
Kiszerelés: 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 40.000 HUF





La Prairie Cellular Power Infusion
Sejtregeneráló és energizáló kúra a fiatalabb arcbőrért. A teljes kúra körülbelül egy hónapig tart, amit érdemes évente 3-4 alkalommal megismételni. A kétkomponensű koncentrátumot célszerű a megszokott arcápolási termékekkel együtt alkalmazni, a szérum felerősíti hatásukat. Az erejét vesztett bőrsejteket aktivizálja, elősegíti a bőrszövet természetes megújulási folyamatát az arcbőr pedig újra feszessé és rugalmassá válik. Minden korosztály számára és minden bőrtípushoz ajánlott.
Kiszerelés: 4x7,8 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 116.000 HUF







Nyár végi hajkezelések
Nyár végén az időjárásnak köszönhetően a hosszú haj porózus, száraz, fénytelen és fakó lesz, a vége töredezhet. Ilyenkor érdemes szalon körülmények között, professzionálisan visszatáplálni a hajat, de egy kis otthoni rásegítés sem árt.


Fény:
Először egy kis fényt adunk a hajnak és előkészítjük a további táplálásra. Ez a kettős komponensű készítmény különleges fényt és kondíciót ad a hajszálaknak.


Sampon – hajfürdő:
Általában mosásnál a fejbőr megtisztítása a cél, de most, hogy a hajvégeket ápoljuk, ügyeljünk rá, hogy mindenhova kerüljön sampon, ami esetünkben megnyitja a hajszálakat, így a pakolás még hatékonyabb lesz, jobban beépül a hajszerkezetbe.
A Kérastase Force Architecte termékcsaládot kifejezetten roncsolt, igénybevett hajra fejlesztették ki. A hajfürdő rendszeres használatával újjáépül és újra formázható lesz a hajszerkezet.




Kérastase Brain Force Architecte hajfürdő
Javasolt fogyasztói ár: 5.500 HUF


Krémpakolás:
Az ápoló kezelés legfontosabb eleme a hajszerkezetet újjáépítő hajápoló pakolás, ezek kifejezetten roncsolt hajra készült termékek. A lényeg minden ilyen készítménynél, hogy egyenletesen oszlassuk el a hajon, masszírozzuk bele és hagyjuk hatni kb. 5 percig. Ezután alaposan öblítsük ki.




Kérastine Masque Force Architecte hajpakolás
Ajánlott fogyasztói ár: 8.900 HUF 

Elixír olaj, majd hajvégápoló:
Ezek tökéletesen lezárják a hosszú haj végeit, és maximális ragyogást adnak még a rövidebb hajnak is.

Kérastine Architecte hajápoló szérum
A töredezett és az erősen roncsolt hajra lett kifejlesztve ez a kettős komponensű hajápoló szérum. Különleges összetételének köszönhetően nem nehezíti el a hajat, megszűnik a töredezettség, újra erős, élettel teli és ragyogó lesz az összhatás. Használata hajszárítás után javasolt.



Ajánlott fogyasztói ár: 8.500 HUF



Label.m hajvégápoló
Finom csillogás és azonnali ápolás a Label.m hajvégápoló használatával. Az innovatív formuláknak köszönhetően a hajvégeket lezárja így megakadályozza a töredezést, a végeredmény pedig ragyogó, ápolt megjelenés. Praktikus csomagolásának köszönhetően bárhová magaddal viheted. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése