2016. április 5., kedd

Hogyan sminkelj állásinterjúra?

Ha állásinterjúra igyekszel a jó első benyomáshoz nem csak a megfelelő ruha fontos, de az ápoltságot, harmóniát sugárzó visszafogott smink is. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.


Semmi túlzás
Ha krémmel és szérummal rendszeresen hidratálod és ápolod a bőrödet, akkor ennél a sminknél nem szükséges alapoznod. Ezt azért javaslom, mert a legtöbb hibát akkor követjük el, amikor egy fontosabb esemény előtt túl sok alapozót használunk, így eltűnnek a természetes vonások, maszk-szerűvé válik az összehatás. A következő lépésben, ha vannak karikák a szemed alatt és esetleg bőrhibáid, akkor korrektorral fedd le ezeket.
Natúr színek
Közepes méretű satírozóecsettel vigyél fel középbarna szemfestéket a szemhéjra, valamint a mélyítővonalra és satírozd el a szemöldökcsont alatt, majd finoman simítsd el szem külső sarkánál, az alsó szempillavonal mentén. Ezután a szemhéjat finoman húzd át pezsgőszínű, selyemfényű szemhéjpúderrel.
Visszafogott hangsúlyok
A szempilla göndörítése rendkívül hatékony sminkfogás. A göndörített pillák éber, vibráló tekintettel ajándékoznak meg. Azoknak a nőknek, akiknek a szempillája egyenesen előre, vagy lefelé nő, szó szerint kinyitja a szemét. Ha utána szempillafestéket is teszel rá, a hatás még látványosabb.
A pirosítót tedd fel a következő lépésben. Törekedj arra, hogy természetes és ne túl harsány színű legyen: válaszd a halványabb rózsás árnyalatokat, vagy a barackszínt. A pirosítót a púder előtt vidd fel, így egyenletesebben elolszlathatod és porpúderrel a telején olyan, mintha arcod ragyogása belülről sugározna. Önmagában a porpúdert is használhatod alapozóként, mivel tompítja a csillogást és kisimítja a bőr egyenetlenségeit.
A szemöldökceruza segít a szemöldök formázásban, de csak a hézagok kiegészítésére használd. A felvitt festéket még jobban el tudod oszlatni szemöldökkefével, ha alulról kifelé kétszer-háromszor átfésülöd a szemöldököt. Az utolsó lépésben az ajkakra vigyél fel semleges színű, rózsás vagy barackos árnyalatú ápoló rúzst.

A sminket a következő termékekkel készítettük:

Szérum
Esteé Lauder: Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex
Regenerál, véd, semlegesíti az öregedés főbb látható jeleit... Várhatunk krémtől ennél többet? Az Estée Lauder legújabb kutatásainak eredményei nyomán alkotta meg az új, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex-et. A hatékony szérum javítja a bőr természetes regenerálódó folyamatait, összehangolja a bőr regeneráló és védekező mechanizmusait, közömbösíti a környezetből érkező szabad gyökök 90%-át. Minden nőnek minden napra minden bőrtípushoz!
30ml 17 100 Ft
Krém
Esteé Lauder: Revitalizing Supreme
Egy „mindent magában foglaló” krém, „globális öregedésgátló” az Esteé Laudertől, mely egyszerre kezeli az öregedés minden jelét. Egyedülálló módon nemcsak reagál a bőr változó szükségleteire az idők során, de ellenállóvá is teszi azt az öregedés különböző jelei, így a ráncok, vonalak kialakulása, a feszesség elvesztése, a fakóság és a dehidratáltság ellen.
30 ml 16 100 Ft


Korrektor
La Prairie Light Fantastic Cellular Concealing Brightening Eye Treatment
Ez egy többfunkciós hordozható eszköz, azonnal felfrissül a szem körüli terület, miközben elrejti a tökéletlenségeket, mint a duzzanatok és a szem alatti sötét karikák. Ezt ötvözi a kozmetikai és bőrápoló tulajdonságokkal, hatékonyan csökkenti az öregedés jeleit, mint a finom vonalak és ráncok. Kapható 3 színben.


Púder
La Prairie: Cellular Treatment Foundation Powder Finish (Rose Beige)

Természetes arcszínt kölcsönöz a bőrnek, fokozza a bőr egyenletességet és simává varázsolja az arcbőrt. Táplál és energizál, segít eltüntetni az apró vonalakat, bőrhibákat. Mindenkinek javasoljuk, aki olyan púderre vágyik, amelynek intenzitása szabályozható és könnyű használni.
Kapható 2012. Áprilisától!
16 600 Ft
Körömlakk
Dior: Dior Vernis (257 Incognito)
Tökéletes fedésű, visszafogott, elegáns lakk. Pinkes-bézses alaptónusú, nagyon hasonlít a kéz természetes bőrszínéhez, így elrejti a körömhibákat, a fehér csíkokat, elszíneződéseket. Tartós, nem pattog le és bírja a hétköznapok minden nyűgét.
7200 Ft

Szemfesték
Esteé Lauder: Pure Color (21 Topaz Mosaic)
Bámulatos árnyalatok mesterien összeválogatva. Bármelyik színt is visszük fel, finoman hangsúlyozza a tekintetet. Könnyű vele dolgozni és tartósan a helyén marad. A csinos dobozkába zárt matt, szatén, csillogó és metálfényű színárnyalatok nagy játszóteret biztosítanak azok számára, akik szeretnek kísérletezni a színek és sminkek intenzitásával.
13 000 Ft
Rúzs
Dior rúzs (Beige Angélique 314)
Mind színükben, mind külső megjelenésükben, mind állagukban egyedülállóak a Dior rúzsai. Könnyű a felvitelük, egyszerre színezik és hidratálják az ajkakat és tartósan fent maradnak.
11 300 Ft
Szemceruza
Clinique: Quickliner For Eyes Intense (03 intense chocolate)
Új és bámulatos segítség az elkenődés, elmaszatolódás és a pandamaci tekintet ellen. A Quickliner for Eyes Intense egy rendkívül sokoldalú szemceruza, mely precíz festékfelvitelt, élénk színű kontúrt, az egyedülálló, szivacsos aplikátorával egyszerű eldolgozást tesz lehetővé!
5700 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése