2016. április 5., kedd

Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínező

Mi az: 14 ellenállhatatlan árnyalatban kapható, hosszan tart, használata pedig hihetetlenül egyszerű? A válasz nem más, mint Bobbi Brown legújabb csodafegyvere az ellenállhatatlan ajkakért és a lenyűgöző sminkért: Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínező. 
Gyors és egyszerű használat – ez volt Bobbi Brown legfőbb motivációja, amikor megalkotta legújabb ajakszínezőjét. Tükör nélkül is tökéletes smink, nem könnyű feladat, de a Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínező segítségével nem lehetetlen. A könnyed textúrának köszönhetően egyenletesen tudod felvinni és pillanatok alatt csábító ajkakat tudsz varázsolni magadnak. Természetesen a szakemberek az ajakápolásról sem feledkeztek meg, így tartalmaz többek között shea vajat, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag murumuru vajat és sárgabarack mag kivonatot, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb ápolásban részesülhess.
Természetes, egyedülálló 14 árnyalat. A Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínezőnek egyetlen problémája van csak: hosszú időt kell szánni a vásárlásra, mert a választás rendkívül nehéz.
A Bobbi Brown Sheer Lip Color kapható a szaküzletekben és a kiemelt drogériákban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése