2016. április 5., kedd

„Minden nő lehet gyönyörű” Estee Lauder Perfectionist [CP+R] Line Smoother

Ha még nem alakultak ki a mélyebb ráncaid, akkor azért, ha már a tapasztalat jobban észrevehető a szemed körül, akkor pedig azért próbál ki az Estee Lauder legújabb csodakrémét, az Estee Lauder Perfectionist [CP+R] Line Smoother-t. A tudománynak hála, ma már minden lehetőség adott ahhoz, hogy fiatalságod minél tovább megőrizhesd, a nem kívánt, mélyebb arcvonásokat pedig elhalványítsd – mindenféle orvosi beavatkozás nélkül!


Az idő elleni harcban az Estee Lauder szakembereire 2013-ban is számíthatsz, itt is az első újdonság! A Perfectionist [CP+R] Line Smoother az előző évben bemutatott regeneráló termékcsalád továbbfejlesztett változata, annak érdekében, hogy a célzott kezelés még hatékonyabb, még látványosabb legyen.
Miben különbözik az Estee Lauder Perfectionist [CP+R] Line Smoother a többi szemkörnyékápoló krémtől?
Az első és legfontosabb különbség az, hogy a készítmény belülről kezdi meg a ráncok regenerálását, hiszen a szerkezetmegújító peptidek serkentik a szervezet saját kollagéntermelő képességét. A szemkörnyékápolóba ezen kívül olyan optikai, ultrafinom gyöngyöket csempésztek bele, amelyektől már az első használattól kezdve halványabbnak tűnnek a nem kívánt ráncok. Természetesen a tökéletes végeredményhez az aminosavak és a fehérjék sem hiányozhatnak az összetételből azért, hogy arcbőröd feszesebb és élettel telibb legyen. Használata az ergonomikusan kialakított applikátornak köszönhetően kényelmes, állaga könnyed, így gyorsan felszívódik. Ezen kívül illat-anyag mentes, bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt, minden bőrtípusra alkalmazható.
A rendszeres használat mellett garantált a feszesebb, simább, puhább arcbőr, javul a bőr textúrájának egyenetlensége, csökkennek a korfoltok, neked pedig nem marad más dolgod, mint élvezni a friss, hidratált feszes arcbőrt.

Reggel mielőtt elindulnál, ne felejts el egy elismerő kacsintást vetni a tükörbe, hogy remekül induljon a napod! 
Az Estee Lauder Perfectionist[CP+R] Line Smoother januártól kapható az Estee Lauder szaküzletekben és a nagyobb nemzetközi reptereken. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése