2016. április 5., kedd

Őrizd meg fiatalságod a La Praire segítségével

Lassan itt az újév, új tervek, új kihívások, új élmények, új szülinap és sajnos újabb ráncok is. Az időt megállítani természetesen nem lehet, az örök fiatalság titkát sem találták még fel. Azonban az élettapasztalat külső jeleit a La Praire Advanced Marine Biology Lifestyle kollekció segítségével le lehet lassítani.
Olyan nőknek és férfiaknak fejlesztették ki, akik aktív, rohanó életet élnek, tudatosan figyelnek egészségükre, a bőrápolásra, igényesek magukra és megjelenésükre. A hangsúly a rendszerességen és a megelőzésen van, minél előbb elkezdesz tudatosan figyelni a bőrápolásra, annál tovább tudod megőrizni fiatalos külsődet.
Hatékonyság. Hitelesség. Megfizethetőség. La Praire.




Advanced Marine Biology Habzó Arclemosó - Tengeri forrású arctisztítás
Az arcápolás első lépése az arctisztítás, melyet célszerű reggel és este is elvégezni. Használd a reggeli sminkelés előtt, mert a tiszta, ápolt arcbőrön sokkal szebben mutat mind az egyszerű nappali mind az extrémebb esti smink. Ne feledd el este sem alkalmazni, hiszen a szép arcbőr megőrzése érdekében lefekvés előtt mindig el kell távolítani az aznapi sminket.
A kókuszból származó összetevő lehetővé teszi a legalaposabb arctisztítást, az alga kivonat és a különböző tengeri összetevők pedig megakadályozzák a nedvességvesztést, ami a ráncok kialakulásának az egyik oka. Így lesz arcbőröd gyönyörű és egészséges. 



Kiszerelés: 125 ml
Javasolt fogyasztói ár: 16.500 HUF

Advanced Marine Biology Revitalizáló emulzió – Bőrápolás kompromisszumok nélkül
A bőr öregedésének megelőzésére fejlesztették ki a revitalizáló emulziót, amely egy hármas hatású hidratáló az arcra, a nyakra és a szemkörnyék ápolására. Sziksófű kivonat, barna alga, vörös alga és zöld mikroalga a titka az emulzió nyújtotta magas színvonalú bőrápolásnak. A megtisztított, tonizált arcbőrre vidd fel reggel és este és nem marad más dolgod csak élvezni a gyönyörű és fiatalos külsőt.




Kiszerelés:50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 35.000 HUF


Advance Marine Biology Szemkörnyékápoló gél – Mondj búcsút a szarkalábaknak!
Szeretnél megszabadulni a szem körüli szarkalábaktól, a sötét karikáktól és a szem alatti puffadástól? Akkor próbáld ki a La Praire Advance Marine Biology Szemkörnyékápoló gélt. Már az első alkalom után tapasztalható változás, a hosszantartó eredményhez viszont elengedhetetlen a rendszeresség. A szem körül jelennek meg az első ráncok, mivel itt a legvékonyabb az arcbőr, ezért ezt a területet kell elkezdeni ápolni a lehető legkorábban, még fiatalkorban. 




Kiszerelés: 15 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 26.500 HUF


Advanced Marine Biology SPF 20 arcápoló – Maximális ápolás, maximális védelem
Az arcápoló használata reggel és este ajánlott, így védelmet nyújt az öregedés első jelei, a szabadgyökök káros hatásai, az UVA/UVB sugárzás ellen, emellett pedig stimulálja a bőr megújulását. És ha mindez még nem lenne elég, az akvakultúra komplex elősegíti a kollagén termelődést, ezáltal elősegítve a bőr rugalmasságának megtartását és fiatalos külsejét.





Kiszerelés: 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 35.000 HUF

Advanced Marine Biology Tonik – Varázslás mesterfokon
Varázslás mesterfokon – egyet jelent a La Praire-vel. Az Advanced Marine Biology Tonik egy igazi csodaszer. Használat előtt alaposan fel kell rázni, mert a háromfázisú tonik összetevői így fejtik ki legjobban a hatásukat. Revitalizál és különböző vitaminokat juttat a bőrbe, hogy az ragyogó, egyenletes tónusú és feszes legyen. 




Kiszerelés:150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 26.500 HUF

La Praire Advanced Marine Biology Lifestyle kollekció már kapható a kiemelt parfümériákban. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése