2016. április 5., kedd

4 klasszikus kombináció, amely elbűvölővé tesz idén tavasszal

Egyértelmű, hogy minden nő szeretne csinos és jól öltözött lenni, ám nem mindig könnyű megtalálni a tökéletes szerelést, főleg a színkombinációt illetően. Mutatunk néhány egyszerű ötletet, hogyan játszhatsz a színekkel és a stílusokkal, illetve hogyan hozhatod ki belőlük a legtöbbet.

Pasztell

Idén tavasszal igazán nem kell félned a pasztell árnyalatok keverésétől, hiszen a hivatalos Pantone skála szerint két csodálatos eleme is lesz 2016 főszíneinek – a rózsakvarc és a derűs kék. A tavasz tehát e tekintetben igencsak gyengédnek és érzelmesnek ígérkezik.



Fehér
A fehérrel gyakorlatilag az összes szín jól kombinálható, még a különösen élénk kékkel, pirossal vagy feketével is remekül mutat. Ugyanakkor az elmaradhatatlan pasztell árnyalatok lágy és selymes megjelenést biztosítanak, ha fehérrel kombinálod.




Farmer

A különböző farmerárnyalatok kombinációját hosszú ideig mellőznünk kellett, idén azonban egyre népszerűbb a „csupa farmer” szerelés. A legfontosabb szabály, hogy a nadrág és a felső színe nem lehet egy az egyben ugyanolyan. Ha például sötétebb árnyalatú a nacid, akkor felülre mindenképpen világos árnyalatú farmeringet válassz.





Tengerész stílus

A matróz vagy tengerész stílust Coco Chanel alapozta meg az 1930-as években, ám a sötétkék csíkok még mindig a legstílusosabbak között vannak. A tenger színei tökéletesek kék, fehér, fekete és piros variációban egyaránt. A tervezők szerint egy arany kiegészítővel igazán kifinomult megjelenést kölcsönözhetsz magadnak, ha matróz szerelésbe bújsz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése