2016. április 5., kedd

Búcsú a szem alatti sötét karikáktól! – Clinique Even Better Concealer

A legújabb Clinique kozmetikum, amely a neszeszeredből sem hiányozhat! A Clinique Even Better termékcsaládjának legfiatalabb tagja, az Even Better Concealer kifejezetten a szem alatti sötét terület elfedésére lett kifejlesztve. Segítségével már semmi nem tarhat vissza attól, hogy végleg búcsút mondj az utálatos sötét karikáknak!


Ápol és eltakar
Hétfő reggel. Elaludtál. Nincs idő a megszokott pipere tortúrára, éppen elindulnál, de… A tükörből két hatalmas, sötét karika köszön vissza. Gyors és hatékony megoldásra van szükség? Egész napra biztosítson fedést? És még ápoljon is? A Clinique legújabb csodaszere, az Even Better Concealer pont ilyen. Alkalmazása egyszerű, gyors fedést emellett hosszantartó hidratálást és ápolást biztosít a kényes területek számára. A hiperpigmentáció – amikor egy bizonyos bőrfelületen több szín gyűlik össze, mint máshol, így sötét foltok alakulnak ki – kezelése mellett, melynek eredményeként a szem alatti karikák enyhülnek, azonnali fedést is biztosít. A bőrszín egyenletessé válik, valamint a korrektor C-vitamin tartalma hatására ragyogó állagú lesz.
Bárhol, bármikor
Használata egyszerű, mivel könnyen eloszlatható a bőrön és tartós, hisz a nap végére sem szárad ki vagy gyűlik össze a szem alatt. A szakemberek a nagy nyári kánikulára is gondoltak a formula kialakításánál: nagyon tartós víz-, izzadság- és páraálló, így nem kell aggódnod, még akkor sem, ha kint a hőmérő 30 fok feletti hőmérsékletet mutat. Felviheted alapozó alá, de alkalmazhatod önmagában is a szem alatti karikák, illetve a különböző sötétebb foltok elfedésére.
A szem alatti sötét területre célszerű egy-két árnyalattal világosabb színt választani, az Even Better Concealer 4 különböző árnyalatból, melyek harmonizálnak a termékcsalád alapozójával, az Even Better Makeup SPF 15 színeivel, így egészen biztos, hogy meg fogod találni a számodra legmegfelelőbbet!

Javasolt fogyasztói ár: 5400 HUF
Az Even Better Concealer már megvásárolható a Clinique szaküzletekben! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése