2015. november 17., kedd

ROKKANTPARKOLÓBA ÁLLT PORSCHÉJÁVAL BERKI KRISZTIÁN

Porschéval érkezett az egyik elegáns budapesti szállodába Berki Krisztián, aki úgy döntött, a bejáratnál található, rokkantaknak fenntartott parkolót veszi igénybe. A hotel személyzetének egyik munkatársa le is fotózta azt a német rendszámú luxusautót, amellyel az Édes élet sztárja érkezett.

– A londinerek szóltak nekünk, hogy tilosban parkol, ezért többször kértük őt arra, hogy ne álljon oda. Azt mondta, hogy neki fontos tárgyalása lesz, és csak rövid időre marad. Ehhez képest körülbelül 1,5 órát töltött az épületben – árulta el olvasónk, H. A., aki kérdésünkre elmondta: a showman büntetlenül megúszta az esetet, mivel a hotel magánterületéhez tartozik a parkoló is.
Ötcsillagos hotel, luxusautó és rokkantparkoló. Berki felháborodott, hogy lefotózták
A hallottak után Berkit tárcsáztuk, hogy megkérdezzük, miért szabálytalankodott. A showman felháborodott, amikor elmondtuk neki fotó: is van a pofátlanságáról.
– A londiner javaslatára álltam a rokkanthelyre, és mint minden esetben, átadtam neki a slusszkulcsot. Ha mozgássérült érkezik, elparkol onnan. Legközelebb nemcsak az ajtónállónak adok pénzt, hanem a szélvédőre is teszek egy tízezrest az olvasónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése