2015. november 17., kedd

MEGKAPTA ELSŐ FIZETÉSÉT HAJDÚ NOÉMI

Barátnőjét viszi moziba vagy gumikarkötő-készletet vesz első fizetéséből Sarka Kata hétéves kislánya. Noncsi túl van első fizetős munkáján, ami után újabb felkérést kapott.

Frizura, smink, szép ruhák és közös fotózás anyával – mindezért még fizetést is kapott Hajdú Noémi. Sarka Kata elmesélése szerint kislánya profiként viselkedett a kamera előtt.
– Mérhetetlenül büszke vagyok rá, és jó volt vele együtt dolgozni – mondta el a Borsnak az üzletasszony édesanya, aki az utóbbi időben másodvirágzását éli a modellkedésben. Számtalan felkérést kap, és úgy tűnik, most már csemetéjét is megtalálják a munkák.
Kata megbeszélte Noncsival, hogy csak akkor mennek el a stúdióba, ha nem unja meg tíz perc után
Kata megbeszélte Noncsival, hogy csak akkor mennek el a stúdióba, ha nem unja meg tíz perc után
– Voltunk már jótékonysági fotózáson, ennek azonban más volt a hangulata. Alá kellett írni egy szerződést és beszélgetnem kellett vele erről, hogy ez miben lesz más, mint az eddigi felkérések. Megmondtam neki, hogy csak úgy megyünk el a stúdióba, ha nem unja meg tíz perc után, és tisztességesen végigcsinálja – árulta el Kata a feltételeit, és azt is elmondta, Noémi pontosan tisztában van a pénz és a fizetés fogalmával.
– Most kezdi megérteni, hogy mit jelent az, hogy felismernek minket. Tudják, hogy ha hétvégén elmegyünk otthonról, az azért van, mert mi ezért fizetést kapunk, amiből meg tudjuk venni a játékokat, a szép cipőt és a szép ruhát – magyarázta. Azt is megtudtuk, hogy Noncsi mire költi azt az összeget, amit a fotózásért kapott.
Sarka Kata kislánya „nem jelképes összeget” kapott a modellmunkáért
– Nem szeretném elárulni, hogy pontosan mennyit, de nem kell nagyon sok pénzre gondolni, viszont nem csak egy jelképes összeg. Azon gondolkodik, hogy a barátnőjét vigye belőle moziba vagy gumikarkötő-készletet vegyen belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése