2015. november 12., csütörtök

Ragyogó smink percek alatt

Ragyogó smink percek alatt

Az ünnepi időszakban gyakran megesik, hogy egy esti program előtt nincs időnk hazamenni. Ilyenkor olyan sminktermékekre van szükség, amelyekkel bárhol felfrissíthetjük megjelenésünket. Az új Artistry Exact Fit Áttetsző kőpúder és az Artistry ajakkontúr ceruza a legjobb társ a sietős mindennapokban.
Mindenkivel előfordult már, hogy a sminkelés utolsó lépése, a púderezés vagy az ajakfestés kimaradt. Esetleg menet közben a piros lámpánál, vagy már bent az irodában pótoltuk azt. Az ilyen esetekre és az esti party előtti sminkfrissítésre nyújtanak segítséget az olyan kompakt eszközök, mint az Artistry őszi újdonságai között megtalálható áttetsző kőpúder és ajakkontúr ceruza.
Természetes matt hatás, bárhol, bármikor
Az Artistry Exact Fit Áttetsző kőpúder praktikus kompakt kiszerelésének hálamindig a táskánkban lapulhat, így bármikor igazíthatunk a sminkünkön.Luxushatású, selymes állagának köszönhetően a legtöbb bőrtónushoz jól illik, szabályozza a fényességet, javítja bőrünk összeképét és az alapozó tartósságát is. Szilárd réteget képez a sminken, így az még tartósabb lesz. Ideális megoldás a make-up napközbeni vagy esti igazításához is.
TIPP: Az applikátor szivacsos oldalával könnyen felvihető a púder, a makulátlan matt hatás érdekében ismételjük meg kétszer a műveletet. Ha ragyogóbb arcbőrt szeretnénk, elég csak a középső részt púderezni. Ha az orcákra nem kerül púder, a bőr lágyan csillogni fog.
Ragyogó ajkak két lépésben
Az  Artistry Ajakkontúr ceruzát használhatjuk önmagában színezőkéntvagy a rúzs elkenődésének megakadályozására keretként is. Praktikus kiszerelése lehetővé teszi, hogy bármikor egyszerűen megigazítsuk vele sminkünket. Könnyen siklik, tömör hegyének köszönhetően tartós vonalakat és fedést biztosít. Különleges, E-vitamint tartalmazó krémes formulája nem szárít, így akár egész szánkat kifesthetjük vele!  Az automatikus ARTISTRY Ajakkontúr-ceruza tartó végében egy praktikus ecset kapott helyet, amellyel könnyen eldolgozhatjuk a felvitt színt, de az ajakrúzs vagy a szájfény felvitelét is megkönnyíti.
TIPP: A tartósabb ajakfestés érdekében egész szánkat színezzük be a ceruzával, erre kerülhet egy lehelletnyi szájfény, vagy felvihetjük a színben harmonizáló ajakrúzst is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése